abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Gimcana familiarEl Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el Club de orientación Monte el Pardo i Trideporte, ha organitzat una gimcana esportiva familiar que tindrà lloc el dissabte 19 de desembre de 10 a 13 hores.

Durant la gimcana, els participants realitzen una cursa d’orientació, hauran de respondre a preguntes entrellaçades per tal d’arribar al final de la prova i cronometrar amb els codis QR l’arribada a cada balisa on trobaran les preguntes.

En cada balisa els participants trobaran una pregunta sobre la ciutat d'Eivissa i Dalt Vila, amb diverses respostes, i únicament la correcta indicarà quina és la següent balisa, de manera que només contestant de manera encertada es podrà realitzar el recorregut complet. No basta localitzar i passar per totes les balises, sinó contestar en l'ordre correcte, és a dir conèixer la ciutat d’Eivissa.

Hi haurà un màxim de 150 participants i grups de 6 persones i s’incorpora la modalitat Score, és a dir, passar per totes les balises que es pugui en el temps màxim per aconseguir la major puntuació i contestar adequadament les preguntes. Cada minut de retard penalitzarà.

S’ha establert un protocol de competició. Les sortides tendran lloc segons arribin els participants per evitar aglomeracions; la competició es cronometrarà amb una app que haurà de descarregar-se prèviament, s'evitaran els lliuraments de premis i la màscara serà obligatòria en tot moment.

Totes els participants han de complir obligatòriament una sèrie de normes que passen per la prohibició de llançar qualsevol tipus d'embolcall o envàs al llarg del recorregut fora de les zones que l'organització habilita per a això i que coincideixen amb l'avituallament; aquesta prova es realitza en circuit obert el trànsit, per la qual cosa en tot moment s'ha de seguir la normativa de la via i extremar la precaució; la responsabilitat de qualsevol menor d'edat serà de la persona adulta que l'acompanyi i s'ha de mantenir una vigilància permanent per evitar incidents.

Pel que fa al protocol COVID-19, en el lliurament del mapa s'ha de guardar en tot moment la separació de dos metres entre participants; ús obligatori de mascareta en tot moment per trobar-nos en una zona urbana; les begudes no poden compartir-se entre corredors/res; les sortides de la prova es donaran al ritme que vagin arribant els participants per evitar aglomeració de persones; l'organització prendrà la temperatura a tots els participants abans començar l'activitat i els participants han de caminar o córrer guardant distància de seguretat amb altres participants.

Les persones interessades poden apuntar-se a través de la web de l’Ajuntament d’Eivissa i es pot pagar els 4 euros a la mateixa sortida de la cursa o enviant una transferència. La recaptació de la cursa anirà destinada a Càritas.

Enllaç a:
· Formulari d'inscripció