Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Postal solidàriesL’Ajuntament d’Eivissa repartirà entre residències, hospitals i persones en solitud, 1.300 postals solidàries realitzades per escolars del municipi.

Les escolars de Primària del municipi d’Eivissa han elaborat un total de 1.300 postals solidàries per felicitar les festes nadalenques a persones anònimes. La iniciativa organitzada des de les regidories d’Educació i Benestar Social i Festes del consistori, s’emmarca dins del programa de festes de Nadal d’enguany.

L’objectiu és que aquestes targetes, que tenen per una cara un dibuix nadalenc i per l’altra paraules escrites pels nens i nenes del municipi, transmetin felicitacions i ànims a persones que viuen en residències, estan hospitalitzades o passaran les festes en solitud.

La regidora d’Educació i Benestar Social, Carmen Boned ha assenyalat que ‘creiem que és una bona iniciativa perquè enguany ha estat un any molt especial i també ho serà Nadal. Hi haurà molta gent que no es podrà ajuntar amb els seus, i pensam que aquest dibuix fet amb molta il·lusió pels nens i nenes de primer a quart de primària, tindrà bon acolliment’.

Per la seva part, la regidora de Festes, Montse García, ha recordat que des de l’Ajuntament d’Eivissa ‘estem fent un esforç aquest Nadal perquè sigui un Nadal més participatiu. Per això hem fet un concurs d'arbres de Nadal que estan ara tots exposats en Vara de Rey i també hem fet aquest concurs de postals solidàries que avui hem començat a recollir i que portarem a l'hospital de Can Misses i a les residències’.

El Pare Noel i el seu patge han visitat avui els centres Portal Nou i sa Blancadona per recollir les postals, i durant aquesta setmana visitaran els vuit centres educatius més que han participat: sa Bodega, sa Consolació, sa Graduada, sa Joveria, Can Cantó, Mestral, Poeta Villangòmez i Cas Serres. La pròxima setmana s’encarregaran de repartir-les als seus destinataris.