Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Donació productesL’Ajuntament d’Eivissa dona a Càritas i Creu Roja productes d’alimentació de primera necessitat per valor de prop 11.000 euros.

L’Ajuntament d’Eivissa ha realitzat per aquest Nadal una compra de productes d’alimentació de primera necessitat per valor d’un total de 10.985 euros, que ha donat a les entitats de Càritas i Creu Roja. La iniciativa ha estat gestionada des del departament de Benestar Social.

La regidora, Carmen Boned, ha assenyalat que ‘conscients de la dificultat que està travessant part de la ciutadania del municipi aquest any, hem preguntat a les entitats del tercer sector quina mancança de productes tenen amb l’objectiu de poder col·laborar i continuar amb el compromís adquirit en els darrers mesos amb aquestes entitats que treballen per pal·liar els efectes de la crisi sanitària provocada per la Covid-19’.

La compra ha suposat poder proveir entre les dues entitats de 4958 paquets de pasta, 4032 pots de llegums,1600 paquets d'arròs, 1516 llitres de llet, 285 ampolles d'oli, 2184 productes comestibles de llauna, i 610 paquets de productes nadalencs (torrons i galetes).