Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc ca n'EscandellL'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat aquesta setmana les obres de renovació del parc infantils de Ca n’Escandell. La pròxima setmana s'iniciaran els treballs de remodelació del parc de Cas Serres. Les projectes estan cofinançades per la Unió Europea amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Els treballs s’han iniciat al parc de Ca n’Escandell, on es renovarà la totalitat dels elements de jocs infantils i el paviment, que se substituirà per cautxú. El nou parc tindrà una extensió de 476 m² i està ambientat en una jungla urbana. Tindrà jocs infantils inclusius perquè els infants puguin jugar tots junts i jocs on els nens i les nenes poden balancejar-se, escalar, lliscar-se o girar amb facilitat. Segons es detalla en el projecte, comptarà amb una gran estructura de xarxa, un univers de cordes tridimensional per als més majors i també varietat de jocs per als més petits com a torres amb tobogans, gronxadors, llits elàstics, i carrusels.

La renovació d'aquest espai, compta a un pressupost de 220.000 euros i un termini d'execució de tres mesos. A més de la renovació de l’espai de jocs està previst la creació d'una zona de bancs amb ombra, es restaurarà la tanca existent i es pintaran els murets de voltant.

La regidora d'Urbanisme i Vies Públiques, Elena López, ha assenyalat que ‘amb aquest projecte, donam resposta a les peticions que ens han fet arribar les associacions veïnals del barri. Continuam treballant per millorar i crear nous espais per als infants de la ciutat i amb l’objectiu de fer una ciutat més moderna i igualitària’.

Les obres de renovació del parc infantil del barri de Cas Serres, amb un pressupost de 78.259,12 euros, començaran la pròxima setmana.

Al parc, ubicat a la plaça de Cosme Vidal, es preveu instal·lar 10 nous jocs infantils des dels 3 als 14 anys. S’instal·larà un engronsador, un joc infantil de quatre torres tridimensional amb zones amb rocòdrom i barres, un joc balancí, un joc amb molls i balancí, una estructura en forma de caseta infantil amb taula i cadira que dóna accés a zona amb rocòdrom, entre altres elements.

Eivissa és Ciutat Amiga de la Infància per Unicef i per aquest motiu es continua treballant en l'atenció als més petits, i part això és també posar a disposició de les famílies nous espais i continuar amb la millora dels parcs infantils existents.