Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Licitació documents aigua potableSurt a licitació el servei d’assistència tècnica i redacció de documents preparatoris de la futura concessió del servei públic de subministrament d’aigua potable i clavegueram.

L’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació el servei d’assistència tècnica i redacció de documents preparatoris de la futura concessió del servei públic de subministrament d’aigua potable i clavegueram per valor de 49.528,65 euros. Aquesta és la primera passa per tal de treure a concessió el servei d’aigua i clavegueram del municipi.

Les empreses interessades en realitzar aquest servei d’assistència tècnica i redacció de documents preparatoris poden presentar les seves ofertes fins al 28 de gener, a les 19 hores. El termini per a la seva execució és de 6 mesos.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, ha explicat que “la concessió del servei té previst treballar en base a tres objectius principals: la modernització del servei, l’estalvi d’aigua i la millora de la xarxa d’aigua i clavegueram, amb aquest contracte es podran realitzar moltes obres de separatives de pluvials i fecals”.

Serà la redacció d’aquest document la que determinarà els aspectes tècnics i econòmics de la futura concessió del servei públic de subministrament d’aigua potable i clavegueram.

Enllaç a:
· Perfil del contractant