Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cursa de la DonaEl Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat la 9a Cursa per la Dona i la V edició de la Caminada de la Dona que enguany es podrà fer de forma virtual i que tindrà lloc diumenge dia 7 de març des de les 8.00 fins a les 20.00 hores.

Per a la regidora d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa, Elena López, 'enguany la situació sanitària a l'illa ens impedeix fer aquesta prova tal qual la coneixíem, però hem decidit que s'ha de continuar fent perquè té un objectiu molt important que és promoure la pràctica esportiva entre les dones, incloure aquesta activitat en el programa d'actes organitzat per l'Ajuntament d'Eivissa pel Dia Internacionalde la Dona, i a més té l’objectiu de ser una cursa solidària perquè es destinarà la recaptació a l'associació benèfica Metges del Món per la feina i el paper clau que han desenvolupat en l’atenció a les dones durant la pandèmia’.

Es correrà sobre una distància de 3.900 metres i l'itinerari será des del Far del Port d'Eivissa fins al Far del Port de Botafoc i totes les persones que hi participin, poden pujar les seves fotos a l’aplicació d’eliteChip.
Hi haurà tres modalitats de participació: individual i per parelles i dins aquesta modalitat hi haurà dues categories, una únicament femenina i l'altra que és categoria mixta.

Les inscripcions es realitzaran únicament a través de la pàgina web d'Elitechip (www.elitechip.net), abans de les 21.00 hores del dissabte dia 6 de març. Per a obtenir els dorsals, les persones interessades es podran descarregar l’apliació mòvil d'Elitechip.

El preu de la inscripció és de 3 € i inclou una assegurança d'un dia. La recaptació que es destinarà a l'associació Metges del Món.

Wpp