Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

C19 reprén activitats presencialsEl Centre de Creació Jove (C-19) de l’Ajuntament d’Eivissa reprèn aquesta tarda les activitats presencials per a infants i joves i suma una nova opció lúdica, una Scape Room. Les activitats es duran a terme amb grups de cinc persones per monitor i respectant totes les mesures de seguretat establertes.

A l’amplia oferta de caràcter cultural, educatiu i lúdic del centre, es sumarà durant els pròxims dies una nova activitat, la Scape Room ‘Descobreix la fórmula secreta’, que s'oferirà directament als centres educatius del municipi.

L’objectiu es donar a conèixer el centre d’una forma diferent entre els joves de la ciutat. L’activitat, dirigida a joves de 4rt d’ESO i 1er de Batxillerat, ha estat creada per Iulia Pricope, graduada en Enginyeria de l'Energia per la UPC i màster en Exclusió Social per la UB, amb àmplia experiència en disseny i dinamització de tallers i activitats participatives, que treballa com voluntària al C19 a través del Cos Europeu de Solidaritat.

Es tracta d’un Scape Room ambientat en un laboratori científic, on els joves estudiants de física i química hauran de descobrir una fórmula secreta a través de l’experimentació, l’anàlisi i la interpretació de dades. Aplicant els seus coneixements posaran en pràctica les seves competències matemàtiques, ciència i tecnologia, fomentat el treball en equip a través d’una metodologia d’aprenentatge basada en problemes. La resolució de qüestions pràctiques i de problemes numèrics serviran per contrastar el grau de comprensió dels conceptes teòrics que els alumnes ha d’assimilar.

La duració de l’activitat serà d’1 hora i 30 minutes i està creada perquè puguin participar entre 10 i 12 alumnes.

Wpp