Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc infantilL'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat aquesta setmana les obres de renovació dels parcs infantils de Ca n'Escandell i de Cas Serres. Els projectes han estat cofinançats per la Unió Europea amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la tinent d'alcalde d'urbanisme i Vies Públiques, Elena López, i de la regidora del barri de ca n'Escandell, Dessiré Ruiz, han visitat avui la finalització de les obres juntament amb les representants de les dues associacions de veïns del barri, Manuel Sánchez Mendoza de l’Associació de Veïns de Tres i Mercedes Motes i Loli Expósito de l’Associació de Veïns de San Pablo.

L'alcalde ha donat l'enhorabona a l'equip de feina i a les dues associacions que han treballat per a tenir avui aquestes dues instal·lacions infantils noves. Ruiz ha afegit que 'el fet de ser Ciutat Amiga de la Infància per Unicef ens fa especialment sensibles en l'atenció als infants del nostre municipi, tenint en compte les seves peticions i escoltant de manera activa a les diferents associacions veïnals que ens traslladen les necessitats que plantegen els barris de la ciutat. Aquesta era una d'elles i això és el que hem fet, escoltar i executar projectes que avui són una realitat i estan ja a disposició de les famílies de la ciutat'.

Els treballs al parc infantil de Ca n'Escandell es van iniciar el passat mes de gener al parc de Ca n'Escandell, on s'ha renovat la totalitat dels elements de jocs infantils i el paviment.
Aquest parc infantil, que té una extensió de 476 m², està ambientat en una jungla urbana. S'han instal·lat jocs infantils inclusius perquè els infants puguin jugar tots junts i compta amb una gran estructura de xarxa, un univers de cordes tridimensional per als més majors i també varietat de jocs per als més petits com a torres amb tobogans, gronxadors, llits elàstics, i carrusels. A més de la renovació de l'espai de jocs s'ha creat una zona de bancs amb ombra, s'ha restaurat la tanca existent i s'han pintat els murets del voltant.

La renovació d'aquest espai ha comptat amb un pressupost de 220.000 euros.

Per altra banda, l'alcalde també ha visitat la renovació del parc infantil de Cas Serres, acompanyat de la regidora de barri, Rosa Rubio.
Al parc infantil de Cas Serres, s'han instal·lat 10 nous jocs infantils per a infants de 3 a 14 anys a més d'altres elements de mobiliari urbà amb zona de descans i ombra.

Wpp