Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

LlibreL’Ajuntament d’Eivissa presentarà el pròxim divendres 12 de març l’últim llibre de l’historiador i professor de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Antoni Mas. Es tracta de ‘Llengua, Terra, Pàtria i Nació: L’evolució de la consciència lingüística i etnocultural entre els cristians de l’illa de Mallorca (segles XIV-XVII)’, publicat per l’Editorial Documenta Balear. La publicació ha estat guardonat amb el Premi Mallorca de Creació Literària 2019 en la categoria d’assaig, atorgat pel Consell de Mallorca.

La presentació es farà en línia a través de la plataforma districte07800 i es podrà seguir a partir de les 11 hores. La inscripció es pot fer prement aquest enllaç. En ella participaran juntament amb l’autor del llibre, el regidor de Cultura Ajuntament d'Eivissa, Pep Tur, Fanny Tur, directora Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera i Lluís Segura, director insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca.

Antoni Mas és un historiador mallorquí, llicenciat en història per la UIB on és professor associat d'història medieval des de 2005. És autor, en solitari o amb d’altres autors, de devers noranta publicacions especialitzades.
El llibre basa la seva recerca en l’estudi de la història medieval de Mallorca, respon a qüestions relacionades amb el significat que termes com poble, pàtria, llengua o nació han tingut durant segles.

Enllaç a:
· Inscripció a la presentació

Llibre

Wpp