Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pla de Formació joveEl termini d’inscripcions estarà obert del 22 al 26 de març.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha elaborat un pla de formació específic dirigit a joves de 16 a 30 anys del municipi. Es tracta de tres mòduls formatius amb els quals es pretén donar resposta a la demanda de coneixements d’aquest sector de població que treballa amb joves i infants.

‘L’objectiu és oferir un programa educatiu assequible i a l’abast dels i les nostres joves, al mateix temps que es garanteix l’especialització del personal monitor en les activitats de temps lliure i oci juvenil. Volem fomentar la formació al llarg de tota la vida, com un dels objectius bàsics per a la millora contínua, tan important en l’àmbit del lleure i altres projectes relacionats amb la joventut’, ha explicat la regidora de Joventut, Claudia Cotaina.

El termini d'inscripció per a poder participar estarà obert entre el 22 i el 26 de març i les sol·licituds es poden fer a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al telèfon 971397600 ext. 24150.

La proposta de formació compta amb tres tallers educatius. El primer, un taller participatiu per a la inclusió cultural a les dinàmiques i jocs, tindrà lloc el 7 i 8 d’abril en horari de tarda, de 16 a 20 hores, a Can Tomeu. Es tracta d’una formació amb la que es busca orientar el disseny d’activitats cap a una inclusió cultural de forma que pugui enriquir l’experiència dels infants a través de la pluralitat. El preu per a aquesta activitat és de 5 euros.

El segon taller és una introducció als programes de mobilitat de joves de la Unió Europea Erasmus+ joventut i Cos Europeu de Solidaritat. La formació tindrà lloc el 9 d’abril a la tarda al C19 i la inscripció és gratuïta. Aquesta formació busca fomentar la solidaritat a les societats europees mitjançant la implicació de joves i entitats públiques i privades en projectes solidaris i social.

Per últim, el 10 d’abril hi ha previst un taller de Parkour i acrobàcia a les activitats d’oci infantil i juvenil. Es tracta d’un taller formatiu teòric i pràctic de 8 hores, que enriqueix els coneixements dels monitors i monitores per programar activitats que contenen elements gimnàstics i acrobàtics. El preu d’aquesta formació, que es realitzarà tant al C19 com a exteriors, és de 5 euros.

Wpp