abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Atura, que jo baixLa sala Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa acollirà des de demà 31 de març i durant tot el mes d’abril, l’exposició ‘Atura, que jo baix!’ de l’artista mallorquí Tomeu Coll. La mostra compta amb el suport de Baleària, que ha traslladat l'obra del pintor a l’illa.

El títol de l’exposició fa referència a una de les frases més conegudes de Groucho Marx i està inspirada en les seues frases més surrealistes i conegudes. El fil conductor és la paraula i aquestes frases li serveixen a l’artista per tornar a preguntar-s’ho tot, plantejar dubtes i pintar respostes.

El regidor de Cultura, Pep Tur, ha destacat que ‘Coll és un artista que ja ha exposat a Eivissa en diverses ocasions en exposicions col·lectives i individualment a Es Polvorí el 2016. D’igual manera la seva carrera l’ha portat a nombrosos països de diferents continents. Ara que l’activitat cultural torna a agafar impuls a les nostres illes, creiem que acollir mostres com aquesta d’artistes de Balears, tant individuals com col·lectives, afavoreix el circuit del nostre entorn i la sortida dels artistes d’Eivissa per presentar la seva feina en altres indrets’.

Com s’assenyala a la pàgina web del propi Coll, la seva obra es caracteritza “per la mescla d’elements figuratius -on hi destaquen la figura humana i elements geomètrics plens de simbolisme- sobre fons abstractes on predominen sempre les tonalitats ocres. La seva temàtica es mou molt sovint entorn a la societat i cerca establir un diàleg, a vegades crític, amb l’espectador”.

L’exposició es podrà visitar els dies 1, 2 i 5 d’abril, festius de Setmana Santa, en horari d’11.30 a 13.00 hores i fins al 30 d’abril, els dies laborables en horari de 8.00 a 15.00 hores.

Enllaç a:
· Catàleg de l'exposició en pdf

Wpp