Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Espai FamiliarEl programa 'Eivissa espai familiar' arrenca aquesta setmana amb èxit d'acollida: per als 10 tallers que s'ofereixen entre el 16 i el 22 de març, 8 estan complets i amb llista d'espera. De moment, s'han inscrit 116 famílies: 22 en el 'Espai pares i mares' (places completes), 56 a 'Espai nens i nenes' (places completes) i 38 a 'Espai conjunt', on encara queden places lliures.

'Eivissa espai familiar' és un programa que ofereix 64 activitats per a pares i nens de 0 a 4 anys entre el 16 de març i el 30 de maig, que es desenvoluparan en les escoletes de Vila i Can Cantó, a la piscina d'es Viver i al Centre de Creació Jove C19.

El projecte s'estructura en tres grans àrees: 'Espai de nens i nenes', que se celebrarà els dimecres i en què els nens, que podran estar acompanyats pels seus pares, faran tallers i activitats de caràcter lúdic, artístic, educatiu i cultural; 'Espai conjunt', que tendrà lloc els dissabtes i en la qual la família podrà dur a terme aquestes activitats de manera conjunta, i 'Espai de pares i mares', que es desenvoluparà els dilluns i comptarà amb xerrades relacionades amb diferents aspectes de la infància i l'eduació en l'àmbit familiar.

Els interessats a inscriure's poden fer-ho trucant al número de telèfon de la regidoria d'Educació (971 39 75 57) o enviar un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. una setmana abans de l'inici de cada taller. Les places són limitades i les reserves s'efectuaran per ordre de recepció.