Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Fundació BaleàriaL'alcaldessa d'Eivissa, Virginia Marí, i el gerent de la Fundació Baleària, Ricard Pérez, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració mitjançant el qual, aquesta entitat lliura al consistori 5.200 euros per sufragar el desenvolupament d'activitats culturals durant aquest any.

A l'acte també han assistit la regidora de Cultura, Lina Sansano, i el delegat de Baleària a les Pitiüses, Joan Serra, que ha recordat que la Fundació porta molts anys col·laborant amb el consistori, d'acord amb el compromís que té la naviliera d'implicar-se en el desenvolupament social, esportiu i cultural dels territoris on opera.

En aquest sentit, cal recordar que la Fundació Baleària gestiona des de fa quatre anys l'espai cultural d'Es Polvorí, que pertany a la Corporació municipal i en el que programa durant tot l'any exposicions d'art, presentacions de llibres, actuacions musicals i altres actes culturals. L'any passat, més de 10.000 persones van assistir a alguna de les exposicions o actes celebrats en aquest espai cultural.