Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dispensador de bosses per a cansUs informem que la regidoria de Medi Ambient ha iniciat la segona part de la campanya informativa que té per objectiu la conscienciació dels propietaris de cans de la necessitat de mantenir la ciutat neta.
S'han instal·lat uns adhesius informatius a prop d'una vintena de dispensadors de bosses de cans. Amés es repartiran prop de 500 adhesius pels comerços i establiments dels voltants de les zones on estan ubicats els dispensadors de bosses i els espais per als gossos coneguts com a pipi cans.

La campanya “La meua necessitat, la teva obligació KK NO” es va iniciar a principis del mes de novembre amb la col·locació de cartells informatius per la ciutat. Amb un disseny impactant es va voler donar a conèixer la obligatorietat de recollir els excrements dels gossos i en cas de que no es faci l'existència de l'ordenança preveu multes des de 700 euros a 1.500 euros. 
 
Amb la nova contrata de neteja, un 20% de les papereres que es preveuen instal·lar al municipi (actualment n'hi ha un milenar i es preveu incrementar aquesta quantitat) inclouran un sistema de dispensador de bosses per als animals.