Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaEls departaments de Policia, Vies Públiques, Medi Ambient i Benestar Social han coordinat un dispositiu que es repetirà properament a altres barris del municipi.

L’Ajuntament d’Eivissa ha realitzat durant el mes de febrer un conjunt d’actuacions al barri des Pratet amb l’objectiu de donar resposta a les queixes i preocupacions dels vesins d’aquesta zona. Amb la coordinació de la Unitat de Barri de la Policia Local, s’han realitzat una sèrie d’accions que han implicat a diferents departament i que tenen com a objectiu millorar la convivència cívica. Ja està previst que aquesta forma d’actuar es pugui repetir properament a altres barris del municipi.

Per part de la Policia no només ha participat l’agent de barri sinó també altres efectius de la mateixa unitat i el responsable de la gestió de vehicles abandonats. En algunes de les actuacions s’han implicat altres departaments, com jardins, vies públiques i benestar social, amb el següent resultat:

· Millora de la plaça i els seus voltants, amb acondicionament de jardins, del parc infantil i tancament de la zona de jocs per evitar l’accés a cans.
· Comunicació de 53 anomalies i deficiències detectades a la via pública per a la seva reparació (algunes ja han set reparades i altres que requereixen de més temps o materials s’aniran fent durant els propers dies o setmanes en funció de la seva complexitat).
· Gestions humanitàries amb 3 persones que vivien sense mitjans suficients.
· Retirada de 4 ciclomotors, 3 motocicletes, 1 turisme i 1 bicicleta abandonats a la via pública.
· Interposició de les següents denúncies per infracció a la vía pública: 10 per dipositar fems a la via pública o fora de l’horari establert, 9 en relació a normativa d’animals (cans amollats, excrements sense recollir, etc.) i 10 per abandonament de vehicles a la via pública.

Enllaç a:
Tall de veu de la regidora de Seguretat Ciutadana, Estefanía Torres