Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

PonenciaEl primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Alfonso Molina, va participar dimarts 2 de març com a ponent al VI Congreso Nacional de Innovación y Servicios Públicos, celebrat a Madrid, a la seu de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre.

Aquesta edició del congrés portava el lema ‘Transformación digital al servicio de las personas’ i volia ser un punt de trobada de les administracions públiques per compartir experiències en matèria de modernització, innovació i administració electrònica.

Molina va explicar l’experiència d’Eivissa en aquesta matèria, des que es va començar a treballar en administració electrònica a l’any 2006. Molina va donar compte de les dificultats de diferent caire que ha suposat aquest camí però es va mostrar satisfet amb les dades actuals segons les quals al 2015 es varen obrir 17.740 expedients digitals i es varen comptabilitzar 2.398 incidències a través de Línia Verda, 1.426 registres d’entrada electrònics, 1.932 de sortida i 81.460 signatures digitals. Molina també va senyalar que el camí de la modernització i administració digital segueix obert i va donar compte d’alguns dels projectes que l’actual equip de govern té previstos a curt i mig termini.

Teniu la ponència completa per si és del vostre interès al següent enllaç:
https://drive.google.com/file/d/0B7UprLJKgWP0S2dFdW44UHE5aFU/view