Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el regidor d’Esports, Agustín Perea, han rebut avui de tarda a Can Botino a una representació de la directiva i els tècnics i jugadors del Ciudad de Ibiza, per tal de felicitar-los pel seu recent ascens a Tercera Divisió.

Ruiz els ha recordat que ara són més que mai la imatge de la ciutat i els ha demanat que tinguin en compte que seran el referent per a molts de joves del municipi aficionats a l’esport. L’alcalde també els hi ha recordat que representen a una ciutat declarada Patrimoni Mundial per la Unesco, amb l’orgull que això ha de suposar per a tothom. A la directiva del club se li ha fet entrega d’una placa commemorativa i als jugadors d’un llibre d’Eivissa on precisament es destaca la història i el patrimoni de la ciutat.

 

El president del club, Ángel Nadal, ha lliurat a l’alcalde una samarreta de l’equip i ha agraït l’acollida i les felicitacions dels representants del govern municipal.

A aquesta trobada s’ha pogut parlar, de manera informal, de les necessitats que tindrà el Ciudad de Ibiza en la seva nova categoria, i tant l’alcalde com el regidor s’han posat a la seva disposició per, una vegada elaborat el projecte esportiu, estudiar de quina manera pot col·laborar l’Ajuntament d’Eivissa per la bona marxa de la propera temporada.