Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L'Alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz i el tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, Joan Ribas, juntament amb Damià Verdera, comodoro del Club Náutic d'Eivissa, han assistit a la presentació de les millores fetes a l'escola Municipal de Vela de Talamanca.

Les obres han consistit en diferents actuacions dirigides a millorar la mobilitat tant de l'alumnat de l'escola de vela com dels usuaris del programa Un Mar de Posibilidades aixi com de les instal·lacions de l'escola per tal de posar-les al dia.

En aquest sentit s'ha instal·lat una passarel·la de fusta, d'uns 18 metres de llargària, des de l'aparcament fins a la zona de la platja, s'han millorat les dutxes amb la construcció d'un embornal, s'ha adequat l'aparcament i s'han instal·lat dos portes i el vallat de l'escola. En aquestes millores l'Ajuntament d'Eivissa ha invertit 18 mil euros.

L'Alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat la gran feina que es fa des del Club Nàutic amb el programa Un Mar de Posibilidades “donant un salt de qualitat a la platja i fent, de l'atenció a les persones majors amb dificultats de mobilitat, una de les feines mes enriquidores socialment per una ciutat” .

Per altra banda, el comodoro del Club Nàutic d'Eivissa, Damià Verdera, ha agraït l'esforç fet per l'Ajuntament d'Eivissa i ha destacat “el gran impuls que han significat aquestes obres per tal de dignificar una instal·lació on es desenvolupen els cursos de vela lleugera i el programa terapèutic”.

Un Mar de Posibilidades aten cada any a unes 300 persones entre usuaris de tallers ocupacionals, centres i hospitals de dia per a majors, residencies i particulars amb classes que inclouen caiac de mar, activitats d'estimulació sensorials, jocs a la platja i navegació impartides per un equip multidisciplinar de professionals de la sanitat i l'esport.