Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’artista Spaik, arribat des de Mèxic, ha començat a pintar el primer mural del Bloop Festival a la ciutat d'Eivissa. L'artista está realitzant la seva creació al túnel ubicat al final del carrer Joan Xico, on plasmarà la seva obra sota la temàtica del festival de 2016 que titulat Sin Miedo.

Spaik es un artista urbà conegut per les seves acolorides obres inspirades en el folklore llatinoamericà, la utilització de temàtiques relacionades amb les tradicions, la mitologia i els contes autòctons,

L'activitat OpenAir Gallery, una de les mes instaurades en el marc del Bloop Festival, es la primera que es realitza a la ciutat d'Eivissa . La major part de les imatges que conformen aquesta galeria d'art oberta l'aire lliure estan ubicades al municipi de Sant Antoni.

L'objectiu del Bloop Festival és aconseguir un projecte a llarg termini en el que les instal·lacions a l'aire lliure i els murals siguin visibles i visitables durant tot l'any.

El mural de l'artista mexicà Spike no serà la única intervenció del Bloop Festival a la ciutat d'Eivissa, també s'han previst actuacions artístiques al barri de Dalt Vila, el Port d'Eivissa i activitats infantils.

Per al regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Eivissa, Pep Tur, la filosofia de l'Ajuntament d'Eivissa es “voler que l'art urbà agafi protagonisme a la ciutat i apropar la creació en directe a la ciutadania”.

Bloop International Proactive Art festival 2016, que te lloc des del 16 de juliol fins el 16 d'agost, difon l'art enguany sota la temàtica Sin Miedo.

Tall de veu del regidor de Cultura, Pep Tur

Eivissa, 28 de juliol de 2016