Octubre 24, 2021
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online
Eivissa Participa

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Aitor MorrásSr. Aitor Morrás Alzugaray
Segon tinent d’alcalde.
Regidor de Mobilitat, Habitatge i Promoció Econòmica

Dades de contacte:
Adreça:
Edifici CETIS. C/ de Canàries, 35.
07800 Eivissa
Tel: 971 397 600
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dedicació i retribucions:
Càrrec en règim de dedicació exclusiva amb una retribució bruta anual de 48.525,70.- Euros,que es percebran amb 14 pagues, dotze corresponents a cadascuna de les mensualitats de l’any i les altres dues corresponents a les mensualitats de juny i desembre.

Delegacions assignades:
Delegada en el Regidor. Sr. Aitor Morrás Alzugaray, el coneixement previ, la preparació dels acords i la direcció interna i gestió dels serveis i assumptes en matèria d’habitatge, mobilitat, transport urbà, estacionament regulat de vehicles a la via pública, sistemes d’informació i millora contínua, estadística i desenvolupament local, inclosa la representació de l’Ajuntament en els actes relacionats amb les anteriors atribucions.

L’anterior delegació inclou la firma dels actes de tràmit necessaris per a la tramitació dels procediments relatius a les matèries objecte de delegació, la realització de contractes menors vinculats a les àrees delegades i la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afecten a tercers en relació als procediments vinculats a la delegació acordada i en concret als:
- Procediments relacionats amb les llicències d’autotaxis.
- Acords necessaris per el seguiment i el correcte funcionament de la concessió d’estacionament regulat de vehicles a la via pública.
- Vehicles abandonats.

Regidor dels barris de Puig des Molins i Sa Blanca Dona.

Biografia:
Nascut a Bilbao el 1963. Resideix a Eivissa des de 1999.

Morrás és Graduat Social, diplomat per la Universitat d'Oviedo i Tècnic en Informàtica de gestió i titulat en Administració de Finques i Agent de la Propietat Immobiliària.
Ha realitzat funcions de director de departament laboral, i representació de part en judicis de legislació laboral. Des de 2004 va centrar els seus esforços professionals en el relacionat amb el sector de la innovació tecnològica i apps per a mòbils i vinculades a les 3D, com entorns immersius d'aprenentatge, serious games i advergaming.

Respecte a l'activisme i la política no institucional, ha estat involucrat en el moviment estudiantil, passant pel de ràdios lliures i és cofundandor de RàdioQK a Oviedo.
La seva implicació en la societat mobilitzada l’ha portat a col·laborar en accions diverses per acabar amb els desnonaments, la impunitat financera i el deute perpetu. Entre 2015 i 2019 va ser diputat al Govern Balear per Podem.

Enllaç a:
· Declaració de Béns i activitats 2019