Juny 06, 2023
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online
Cita previa

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

María del Carmen Boned Sra. Carmen Boned Verdera
 Tercera tinent d’alcalde
 Regidora de Benestar Social, Educació i Gent Gran
 Partit polític: PSOE

 Dades de contacte:
 Adreça:
Edifici CETIS. C/ de Canàries, 35.
 07800 Eivissa
 Tel: 971 397 600
 Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 Dedicació i retribucions:
Càrrec en règim de dedicació exclusiva amb una retribució bruta anual de 53.378,27.- Euros,que es percebran en 14 pagues, dotze corresponents a cadascuna de les mensualitats de l’any i les altres dues corresponents a les mensualitats de juny i desembre.

Delegacions assignades:
Delegada en la regidora Maria del Camen Boned Verdera, la facultat de dirigir i gestionar els serveis que presta l’Ajuntament relacionats amb l’àrea de benestar social i educació, que inclouen, entre d’altres, els procediments relacionats amb l’atenció a la gent gran, les escoletes municipals i el pla municipal sobre drogues, inclosa la representació de l’Ajuntament en els actes relacionats amb les anteriors atribucions.

L’anterior delegació inclou la firma dels actes de tràmit necessaris per a la tramitació de procediments relatius a les matèries objecte de delegació, la realització de contractes menors vinculats a les àrees delegades, la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afecten a tercers relacionats amb les matèries delegades, i la resolució dels recursos de reposició que s’interposin contra els acords dictats.

Regidora dels barris de s'Eixample, Ses Canyes i s’Hort del Bisbe.


Biografia:
Carmen Boned Verdera va néixer a Eivissa el 1974. Tècnica de Tràfic i Operacions per l’Escola Superior de Turisme de Mallorca, va desenvolupar la seva carrera professional des de 1995 fins a 2015 a Air Europa com a coordinadora de pista, passatge i supervisió i gestió de l'oficina de vendes a l’aeroport d’Eivissa. Entre 2015 i 2019 ha estat regidora electa de l’Ajuntament d’Eivissa portant les àrees de Participació ciutadana i Igualtat.

Afiliada al PSOE des de fa més de deu anys, és membre de l'executiva de Vila des de 2008 i regidora de l’Ajuntament d’Eivissa des de 2011.

Enllaç a:
· Declaració de Béns i Activitats 2019
· Declaració de Béns i Activitats 2015