Juny 01, 2023
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online
Cita previa

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Rosa RubioSra. Rosa María Rubio García
Regidora de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Voluntariat
Partit polític: PSOE

Dades de contacte:
Adreça:
c. de Canàries, 35 - 07800 Eivissa
Tel: 971 397 550
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dedicació i retribucions: 
Càrrec en règim de dedicació exclusiva, amb una retribució bruta anual de 47.942,57.- Euros, que es percebran amb 14 pagues, dotze corresponents a cadascuna de les mensualitats de l’any i les altres dues corresponents a les mensualitats de juny i desembre.
 
Delegacions assignades:

Delegades en la Regidora, Sra. Rosa Maria Rubio Garcia, el coneixement previ, la preparació dels acords i la direcció interna i gestió dels serveis i assumptes en matèria de policia local, transit, seguretat ciutadana, protecció civil, neteja d’edificis municipals, inclosa la representació de l’Ajuntament en els actes relacionats amb les anteriors atribucions. 

L’anterior delegació no inclou la facultat de resoldre mitjançant actes que afecten a tercers, sense perjudici de les delegacions de firma que es puguin atorgar.
- Expedició de llicències d’armes.

Delegats en la Regidora, Sra. Rosa Maria Rubio Garcia, el coneixement previ, la preparació dels acords i la direcció interna i gestió dels serveis i assumptes en matèria de voluntariat, inclosa la representació de l’Ajuntament en els actes relacionats amb les anteriors atribucions.

L’anterior delegació no inclou la facultat de resoldre mitjançant actes que afecten a tercers, sense perjudici de les delegacions de firma que es puguin atorgar.

Regidora del barri de Cas Serres.


Biografia:
Rosa María Rubio García va néixer a Eivissa el 1980. Va estudiar Administració i Gestió a l’IES sa Blanca Dona i pedagogia a l’UNED.
Ha desenvolupat gran part de la seua experiència laboral al món de l’hoteleria i la restauració. Durant dos anys va ser coordinadora de transport escolar d’Eivissa i Formentera. També ha treballat als departaments d’Administració de diferents empreses de serveis i hoteleria.

La seva vinculació amb la política i el PSOE ve de lluny. Rubio es va afiliar al PSOE als 18 i va formar part de les Joventuts Socialistes. El 2018 va entrar a formar part de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Eivissa com a regidora de Policia i Seguretat, càrrec que continua desenvolupant aquesta legislatura.

Enllaç a:
· Declaració de Béns i Activitats 2019
· Declaració de Béns i Activitats 2015