Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Canvis de circulacióHa començat una campanya d’informació entre veïns i comerciants de les zones que es veuran afectades per les restriccions amb motiu de les obres que es duran a terme al centre de la ciutat amb l'objectiu de guanyar fluïdesa i preparar l'entorn de s'Alamera per a les properes obres de transformació en zona per a vianants.
Durant els propers dies, tres informadores facilitaran material informatiu  amb la nova ordenació al trànsit. Ho faran en horari de mati i tarda fins el proper dilluns, dia en que comencen les següents restriccions i ordenació del trànsit:
A partir de les 09.30 h del dilluns 3 d'octubre i fins a la finalització de les obres, es prohibeix la circulació de vehicles al tram de l'avinguda d'Ignasi Wallis comprés entre l'avinguda d'Espanya i l'avinguda d'Isidor Macabich, total o a un dels dos carrils segons les necessitats d'obra i en funció de la senyalització instal·lada en cada moment.


A partir de les 09.30 h del dilluns 3 d'octubre i fins a la finalització de les obres, es prohibeix l'estacionament i circulació de vehicles al carrer de Bartomeu Vicent Ramon. Es permetrà la circulació transversal de Vara de Rey a l'avinguda Bartomeu de Rosselló i des d'aquesta a Vara de Rey.
La campanya d’informació consta d’uns fulletons de mà i un pòster que s’instal·len als aparadors dels comerços i de les comunitats de veïns. La feina de les informadores durant la primera jornada ha estat molt positiva i esta ajudant a donar informació de les restriccions i canvis en la circulació que es produiran la propera setmana al centre de la ciutat. El principal objectiu de l’Ajuntament d’Eivissa es posar a l’abast de el veïnat i els establiments comercials tota la informació necessària.
Per aquest motiu, a més de la campanya d’informació,  el proper dilluns dia 3 d’octubre a les 16:00 hores, tindrà lloc una reunió informativa a l’Auditori de Can Ventosa amb motiu de l’inici de les obres del passeig de Vara de Rey, plaça des Parc.

Enllaç a:
· Informació canvis de circulació