Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sala polivalent de Can MissesL’Ajuntament d’Eivissa ha presentat la nova sala polivalent de Can Misses. Aquesta sala permetrà dur a terme activitats dirigides a adults i activitats a clubs, i complementa l’espai esportiu actual de Can Misses
El regidor d’Esports, Joventut i Festes, Agustín Perea, presentat avui matí la sala polivalent de Can Misses, amb aquesta sala el complex esportiu de Can Misses guanya per primera vegada un espai que permetrà realitzar activitats dirigides al marge de la natació o esports de sala.

Es tracta de la reconversió d’una zona de l’edifici administratiu del Patronat Municipal d’Esports a Can Misses, on hi havia el bar de les instal·lacions i s’ha reconvertit en una sala de 76 m2 i uns 6 m2 de magatzem. A la sala s’hi ha instal·lat una superfície sintètica, uns miralls, i una barra d’exercici per desenvolupar les activitats que aniran dirigides fonamentalment a un ús públic i a unes hores determinades a un ús de clubs. El pressupost total de l’obra ha estat de 43.700€.

Perea ha afirmat que “amb aquesta nova sala guanyem un espai més a la ciutat on realitzar esport amb les activitats dirigides que s’hi oferiran”. També ha explicat que les activitats dirigides a col·lectius també tindran cabuda a la sala i d’aquesta manera es dota de més infraestructura  i es podrà créixer en oferta.

 Una de les activitats que es duran a terme a aquesta sala son classes de Pilates i ioga dirigides a tots els públics. Aquest matí, la professora de Pilates, Ana Calvo, ha estrenat la sala amb un grup de pilates. Calvo ha dit que, a la sala polivalent de can Misses “s’aplicarà el mètode tradicional de Pilates i per primera vegada a unes instal·lacions públiques, les classes estaran recolzades amb les màquines de pilates i a preus assequibles per a tothom”.