Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa, juntament amb una dotació de la Policia Nacional, ha detingut a un home aquesta matinada, per donar positiu en en la prova d’alcoholèmia després de causar un accident de trànsit i atemptar contra els agents de policia.

El succés s'ha produït a les 2.20 de la nit quan es rep l'avís a la comissaria de la Policia Local d’Eivissa que s'havia produït un accident de trànsit a l'Avinguda 8 d'agost, en el que s’han vist implicats un cotxe particular i un taxi.
La Policia Local acudeix al lloc de l'accident i després d'identificar al conductor del vehicle  particular se li practica la prova d'alcoholèmia donant positiu amb un resultat de 1.18mg/l.

En el moment que els agents comuniquen al conductor que s'ha de realitzar la segona prova i la d'estupefaents, l'home agredeix els dos agents de la Policia Local amb puntades i colps. Els agents, desplacen al detingut al centre de salut de Vila per a ser assistit i allí el metge de guàrdia decideix traslladar al detingut a can Misses degut a l’estat d’agressivitat que mostrava i es sol·licita recolzament a la Policia Nacional per al seu trasllat.
Finalment, la Policia Local i la Policia Nacional aconsegueixen desplaçar el detingut al centre sanitari. A l'Hospital l'ara detingut, va continuar mostrant un estat molt agressiu rompent diversos elements del mobiliari del centre sanitari i intentant agredir els agents. L'home va ser finalment reduït gràcies a l'ajuda del personal sanitari, els agents desplaçats i al personal de seguretat de l'Hospital de Can Misses.
El detingut passarà a disposició judicial durant les pròximes hores per un delicte d'atemptat contra les agents de l'autoritat, resistència greu i alcoholèmia.