Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Manel MaríL’acte serà el dimarts 20 de març a l’auditori de l’Espai Cultural de Can Ventosa.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, Fanny Tur i la poeta i coordinadora de l’acte, Nora Albert han presentat l’acte d’homenatge al poeta eivissenc Manel Marí. L’acte està organitzat per l’Ajuntament d’Eivissa, la Conselleria de Cultura del Govern de les Illes Balears i l’Associació d’Escriptors de Llengua Catalana amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics.

El poeta, va rebre premis i reconeixements com el Premi Mallorca de Poesia l’any 2005 per l’obra "No pas jo", el Premi Ciutat de Palma Joan Alcover de 2007 amb el poemari "El tàlem" i l’any 2016 el títol "Tavernàries" va ser guardonat amb el Premi Valencià Alfons el Magnànim de poesia.

Després de la seva sobtada mort de l’escriptor, el passat 31 de gener a València, des de l’Ajuntament d’Eivissa, la conselleria de Cultura i l’AELC, s’ha volgut retre homenatge a aquest poeta. L’homenatge es durà a terme a l’auditori de l’Espai Cultural de Can Ventosa, el proper dimarts 20 de març a les 20.30 hores. L’acte serà conduït per Nora Albert, qui ha coordinat a tots els participants.

A l’acte hi participaran 26 poetes d’Eivissa, de Mallorca i del País Valencià, amb acompanyament musical de Susanna Rozsa.

Els poetes que participaran a l’acte són els següents:
Antoni Albalat, Nora Albert, Pep Lluís Aguiló, Sebastià Alzamora, Iolanda Bonet, Miquel Cardell, Felip Cirer, Àngels Escandell, Carles Fabregat, Julio Herranz, Bernat Joan, Isidor Marí, Jordi Marí, Àngels Martínez, Pere Joan Martorell, Neus Planelles, Eduard Ramírez, Bartomeu Ribes. Fina Riera, Pau Sarradell, Emma Segura, Marià Torres, Sergi Torró, Eva Tur Antonio, Vicent Tur i Jaume Vidal Forteza.