Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha interposat, dissabte dia 18 d’agost a les 23.45 hores al carrer d’es Cubells, dues denúncies per consum d’estupefaents a dos conductors que havien mantingut  una discussió per un problema de tràfic.

Quan els agents de la Policia Local arribaren al lloc, els dos conductors estaven mantenint una forta discussió degut a que un d’ells havia copejat, mentre realitzava una maniobra irregular,  amb el cotxe a l’altre i havia fugit del lloc. El conductor que havia rebut el cop al cotxe, el va seguir fins el carrer es Cubells, on va poder interceptar-lo i va requerir presencia de la Policia Local.


Al arribar al lloc, els agents de la Policia Local d’Eivissa identifiquen als dos conductors i observen que tots dos presentaven signes d'haver consumit substancies estupefaents, per la qual cosa van procedir a realitzar les proves de drogues.
El drogo test llança resultat positiu en tots dos casos, concretament en un dels conductors llança un resultat positiu en tres substancies estupefaents:  cànnabis,  cocaïna i  metamfetamines, mentre l’altra conductor llança un resultat positiu en consum de cànnabis.
Tots dos conductors van ser denunciats administrativament pels fets, comportant la sanció una multa de 1000 € i la retirada de 6 punts del permís de conduir.

D’altra banda, la Policia Local d’Eivissa ha detingut, ahir diumenge a les 23.50 hores a la plaça de Julià Verdera, a un home per un delicte de lesions causades a un altre en agredir-li amb una ampolla.

Els fets van ocórrer quan el detingut va tenir una discussió amb la víctima, i li copeja amb una ampolla. Diversos testimonis que van presenciar els fets van avisar a la Policia Local, personant-se en el lloc 3 patrulles als pocs instants. La Policia Local va poder localitzar a l'autor dels fets i després de verificar la gravetat de les lesions, van procedir a la seva detenció.
La víctima, presentava un fort hematoma en l'ull dret i un tall en la parpella inferior amb fractura de l’arc occipital, quedant finalment ingressada a l'Hospital de Can Misses.