Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia Internacional lluita contra la SIDAL’Ajuntament d’Eivissa es suma i dóna suport al Dia Mundial de la lluita contra la Sida que es celebra avui dia 1 de desembre i que enguany té com a lema ‘Coneix el teu estat’, moment en que s’anima a tothom a conèixer el seu estat serològic.

Durant els pròxims dies es podrà veure a la façana de l’edifici municipal de l’Ajuntament d’Eivissa una pancarta de la lluita contra la Sida. Així mateix, durant tot el cap de setmana, s’il·luminaran de color vermell les tres fonts de la ciutat ubicades al passeig Joan Carles I, la plaça Enric Fajarnés i la font de platja den Bossa, així com la il·luminació ornamental del passeig de Vara de Rey. Des de la regidoria d’Igualtat i Participació Ciutadana, també s’han pintat diversos bancs de color vermell al barri de Can Misses.

Des de fa 30 anys, cada 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de la Sida. Es tracta d’un dia en que persones i institucions de tot el món uneixen esforços per fomentar la conscienciació en relació amb el VIH i mostrar solidaritat internacional. Aquest esdeveniment brinda a tots els coparticipants, tant públics com privats, una de les oportunitats més clares per donar a conèixer la situació i impulsar avenços pel que fa a la prevenció i el tractament a la resta del món.