Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Control Polica LocalLa Policia Local d’Eivissa denuncia 41 conductors que han donat positiu per drogues en el total de controls efectuats durant el mes de gener. 

La Policia Local d’Eivissa ha sotmès al drogotest, la prova de detecció d’estupefaents, a 46 conductors en els diferents controls de trànsit realitzats durant el passat mes de gener, dels que finalment 41 varen donar un resultat positiu. Per aquest fets, 40 dels infractors s’enfronten a una sanció que implica la retirada de sis punts del carnet i multa de 1.000 euros. El cas restant va donar un resultat considerat de nivell penal, fet pel qual s’han iniciat diligències judicials en contra seu.

Per sexes, 30 dels casos positius de consum de drogues detectats varen ser homes, front a les 11 dones que havien pres algun estupefaent abans de posar-se al volant. La franja d’edat dels infractors va dels 20 als 48 anys.

En quant a les substàncies detectades, en 17 ocasions a l’infractor se li va detectar el THC, el principi actiu del cànnabis; en unes altres 15 proves la droga que s’havia consumit era la cocaïna; uns altres 7 conductors havien consumit amfetamines i als últims dos se’ls va interceptar després d’haver pres opiacis.

Tots els controls es varen fer pel torn de nit de la Policia Local d’Eivissa en diverses ubicacions de la ciutat, als barris de ses Figueretes, Platja d’en Bossa, a l’entorn del port, a l’Eixample i a les principals avingudes d’entrada a la ciutat.