Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa deté una persona per violació de domicili després que tornés a ocupar un pis del que havia estat desnonada el mateix dia per ordre judicial.

La Policia Local d’Eivissa va detenir en la nit d’ahir a una persona acusada de violació de domicili i pels danys causats a un habitatge de l’avinguda de Pere Matutes del que havia estat desnonada el mateix dia per ordre judicial. Els fets es produïren a les 23.14 de la nit de dilluns, quan la propietària d’un habitatge situat al quart pis d’un immoble va informar la policia que havia observat que el pany de la porta del pis havia estat forçat, causant danys i inutilitzant l’alarma. La denunciant va optar per avisar la policia en detectar que hi havia algun a l’interior de l’habitatge, segons va informar els agents.

Una patrulla es va desplaçar al lloc dels fets per identificar els ocupants i escorcollar a l’única persona que es va detectar a l’interior. A una de les butxaques d’aquesta persona, un jove de 32 anys, se li va trobar el cilindre del pany.

Es dóna el cas que aquesta mateixa persona havia estat desnonada per una comissió judicial el mateix dia d’ahir, a les 13 hores. Segons va explicar, després d’actuar la comissió judicial havia forçat el pany del pis i un amic el va ajudar a desconnectar l’alarma.

Per aquests fets, el detingut va ser traslladat a dependències del Cos Nacional de Policia on es practicaren les diligències corresponents.