abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

C19Més de 30 activitats amb novetats com nous tallers de modulat en 3D per cinema i videojocs i activitats de descoberta de la natura.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha dissenyat pel trimestre que va d’abril a juny una àmplia oferta de més de trenta activitats pensades pels infants i la joventut que es desenvoluparan tant al Centre de Creació Jove C19 com a altres indrets del municipi. Pel que fa a les activitats destinades a persones adultes i joves, la novetat és el curs de de Modelat 3D per a Cinema i Videojocs, pel que s’han adquirit nous ordinadors més potents preparats per a la creació gràfica. Els curs estarà impartit per Antoni Bonet Balanzat, que també estarà al càrrec del curs de Modelat 3D per a videojocs que s’impartirà per a la joventut del municipi, d’entre 12 i 18 anys. El curs per adults es farà tots els dimecres de 10 a 13 hores. La modalitat per a la joventut es farà els dimecres de 17.30 a 19.30 h.

També és una novetat d’aquest programa l’Escola de Natura, pensada per a infància (entre 6 i 12 anys) que es farà del 23 al 26 d’abril a la finca de Can Tomeu en horari de matí: de 9 a 14 hores. Les inscripcions es podran formalitzar de l’11 al 19 de març.

Coincidint amb les vacances escolars per Setmana Santa s’està programant un viatge a una ciutat Patrimoni Mundial com és Toledo obert a joves d’entre 8 i 16 anys. La sortida serà el 23 d’abril i està previst el retorn el 26 d’abril. Les inscripcions es recolliran entre el 11 de març i el 10 d’abril i, en cas que es superin les places disponibles es donarà prioritat als joves del municipi de més de 12 anys.

Es mantenen els cursos de robòtica en dos nivells, bàsic i avançat, que impartirà David Solà tots els dijous de 17 a 18.30 per a principiants i de 18.30 a 20 hores pels ja iniciats. Els dissabtes es treballarà l’art dramàtic al Teatre Jove, amb Silvina Sodano, en un taller per a majors d’11 anys en sessions de 9.30 a 10.45 hores. La tarda-nit dels dissabtes es manté el VilaJove Nit, el programa d’oci saludable amb diferents activitats cada cap dia, de 18 a 22.30 hores.

Al llarg del trimestre, es realitzarà el ja consolidat programa Descobreix el C19¸un programa gratuït destinat a joves d’entre 13 i 17 anys. Cada dia de la setmana es fan diferents activitats, a més de fer un suport escolar de dilluns a divendres, de 16.30 a 17.30 hores. Tots els dilluns i els dimecres es realitza un taller de sexisme, gènere i violència digital, a través del que es fomenta l’anàlisi crítica de la situació actual de la joventut, de 18 a 19 hores. Els Dilluns de 19 a 20.30 es reserven per a jocs a la terrassa i sortides, amb jocs de taula, tennis de taula, futbolí i cartes.

El dimarts, es realitzarà un taller de dibuix manga, de 17.30 a 19 hores, amb Paco Garcia, el dijous iniciació a la màgia, de 17.30 a 19 hores amb Agustín Prades i els divendres es realitzaran jocs a la terrassa i sortides com futbol, cartes, tennis taula i jocs multimèdia, de 18 a 20.30 hores. D’altra banda, els dimecres es realitza un taller de cuina de 19 a 20 hores, mentre que els dijous i divendres es prepara l’intercanvi que es farà amb estudiants francesos dins el programa Erasmus Plus. Els dijous es treballarà el programa d’activitats i els divendres es formarà els participants en conversa en anglès.

La programació d’aquest trimestre també acull al C19 diferents activitats destinades als infants d’entre 8 i 12 anys i que es realitzen els dissabtes al matí. Per una banda hi haurà els Dissabtes al C19, activitats gratuïtes cada dissabte, per a un màxim de 30 infants que s’adjudicaran per ordre d’arribada. Les activitats començaran a les 10 hores i finalitzaran a les 13 hores.

A més d’aquesta activitat gratuïta, també s’oferiran diferents tallers, també en horari de matí els dissabtes. Entre aquests tallers hi haurà: Taller de manga, dansa i teatre, amb diferents nivells i per a diferents edats a partir dels 4 anys.

A la programació trimestral del C19 també hi haurà altres activitats per a adults. Aquestes es realitzaran de dilluns a divendres en horari de matí. Hi haurà Pilates els dimarts i dijous de 9 a 10h, a càrrec de l’equip d’Ana Calvo. Txi-Kung, el dilluns, dimecres i divendres de 9.15 hores a 10.15 hores, a càrrec d’Elena Riera. Tai-txi, dilluns, dimecres i divendres de 10.30 a 11.30 hores, també a càrrec d’Elena Riera. Zumba, els dimarts i dijous de 10 a 11h, a càrrec de Roxana I. Giordano. Teatre per Adults, taller que incorpora veu i interpretació, amb Susan Deakin. Ioga, per practicar estiraments, respiració i la meditació amb Lara Jaime, de dilluns a dimecres de les 11.30 a les 12.30 hores.

Pel que fa als tallers de composició digital i tècnica DJ, que organitza Ibiza Blau Music, es mantenen també aquest trimestre en sessions separades per infants d’entre 9 i 12 anys i els de 13 fins als 18. Els més petits rebran la formació dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 18.30 i els de més edat ho faran entre les 19 i les 20 hores.

Encara en l’àmbit musical, Eivissa acull la final del concurs Musicaula, un certamen al que participen grups i artistes de tot l’Estat, en un concert en que actuaran els cinc finalistes més un grup convidat encara per desvetllar. Serà el proper 29 de juny al parc Reina Sofia.

Del 24 al 28 de juny, arriba una nova edició de l’Escola Aquàtica municipal, també per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, i per la que s’obriran les inscripcions del 3 al 12 de juny. L’activitat es realitzarà al C19.

En quant a l’Escola d’Estiu que organitza la regidoria de Joventut, les preinscripcions es poden formalitzar a partir del 30 d’abril i fins el 8 de maig i, a més de presencialment al C19 -entre les 9.30 i les 13 hores i entre les 16.30 i les 18.30 hores- es poden fer a través del web www.vilajove.eivissa.es.

Enllaç a:
· Programació completa C-19