Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pla neteja la MarinaL’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat un pla de neteja especial al barri de la Marina. Les tasques, dutes a terme per l’empresa concessionària de neteja Valoriza, es duran a terme des d’avui i fins al dimecres 1 de juliol. L’empresa de gestió de l’aigua Aqualia també realitzarà tasques de neteja del clavegueram.

Entre les 6 h i les 12.30 h es durà a terme un escombratge mixt d'aspiració amb bufador, es netejaran taques específiques amb hidronetejador a pressió, es baldejaran zones per als vianants, es netejaran els embornals i es retiraran adhesius en senyals verticals i fanals.

La neteja ha començat avui als carrers del Comte Rosselló, del Bisbe Torres, del Bisbe Azara, d’Aníbal i de Guillem de Montgrí. Demà les tasques es duran a terme al carrer de Castelar, carrer del Mar, de sa Xeringa, plaça de la Constitució/Mercat Vell, sa Peixateria, carrer de Manuel Sorà i Antoni Palau, i dimecres finalitzaran les actuacions amb els carrers de Josep Verdera, de sa Creu, de Riambau i del Bisbe Cardona i Tur.

Aquesta actuació s’emmarca dins del pla de mesures que l’Ajuntament d’Eivissa va acordar amb els comerciants del barri en la reunió celebrada fa deu dies per posar a punt la Marina prèviament a l’inici de temporada. A més, el consistori té previst l’embelliment de la zona amb plantes i flors.