Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa va interposar un total de 24 denúncies a un control de trànsit, alcohol i drogues la passada nit a l’avinguda de Santa Eulària. El control preventiu es va a realitzar amb la col·laboració del Cos de Policia Nacional i l’inspector de Transport del Consell d’Eivissa.

En concret, els agents van denunciar a quatre conductors per donar positiu tant en droga com en alcoholèmia. A més altres dos van ser denunciats per positiu en la prova de substàncies estupefaents i dos més per superar la taxa d'alcohol permesa, amb 0,25 i 0,60 respectivament. Les altres nou denúncies van ser per possessió de substàncies estupefaents per a autoconsum. També es van interposar set denúncies per diferents infraccions de trànsit.

Durant el control preventiu de seguretat els agents també van obrir diligències penals a dos conductors que hauran d'acudir el dilluns a un judici ràpid per superar la taxa de 0,60 a la prova d’alcohol.

La Policia Local també va detenir a dos conductors, un d'ells per un delicte contra la salut pública. Els agents van trobar en el seu vehicle cocaïna i ketamina; l'altre, un conductor d'una motocicleta, va ser detingut per conducció temerària i desobediència greu, després d'intentar saltar-se el control de policia i donar-se a la fugida.

Quant a la inspecció del transport, els agents van immobilitzar un taxi i un VTC per circular sense autorització actualitzada.