Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha obligat a tancar un total de vuit establiments durant el cap de setmana, entre ells un prostíbul, per incomplir les noves mesures sanitàries decretades pel Govern Balear i establertes a la resolució de la Conselleria de Salut de 18 d’agost de 2020. Les inspeccions es van dur a terme a diferents barris del municipi.

Des de divendres fins a diumenge, els agents han realitzat un total de 24 inspeccions a ses Figueretes, plaça del Parc, sa Penya i port d’Eivissa. A més del tancament de locals d’oci nocturn es van aixecar dues actes per incomplir l’horari de tancament i altres quatre per no disposar de cartells informatius d’aforament i no respectar la distància de seguretat entre clients.

Durant l’operatiu els agents van comprovar tant la llicència d'activitats dels diferents locals com l'activitat que realitzen i van procedir a aplicar les mesures restrictives de suspendre l'activitat en sales de festa, cafè-concerts i bars de copes.
Quatre dels establiments van ser tancats la passada nit al barri de ses Figueretes. La Policia va comprovar que un d'ells comptava amb llicència de bar de copes, per la qual cosa havia d'estar tancat; dos tenien llicència de bar però només estaven servint copes i un altre, amb llicència de bar cafeteria, exercia com a prostíbul, per la qual cosa es va procedir al seu tancament.

La Policia Local també ha controlat que els establiments tanquessin a les 1.00 hores, d’acord amb la legislació vigent.