abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa interposa 13 denúncies durant la primera nit d’entrada en vigor de les noves mesures sanitàries de control de la COVID-19.

La Policia Local d'Eivissa ha interposat un total de 13 denúncies als controls realitzats per comprovar el compliment de les noves mesures sanitàries de prevenció de la COVID-19 durant la primera nit d'entrada en vigor de la resolució de la Conselleria de Sanitat i Consum del Govern Balear.

En concret, els agents han posat tres denúncies a locals d'oci. Una d'elles una acta a un local que desenvolupava l'activitat de bar de copes, la qual cosa està tipificat com una infracció molt greu i que pot arribar a ser sancionat amb una multa d'entre 60.000 i 600.000 euros. La Policia ha hagut de desallotjar l'establiment i procedir al seu tancament.
Les altres dues denúncies a locals, s'han interposat per incomplir l'horari de tancament de les 1.00 hores.

Durant l'operatiu també s'han posat vuit sancions per incomplir l'ús de la mascareta i dues per l'incompliment de la prohibició de fumar, la primera a un ciutadà que estava fumant en via pública, i la segona a un altre que ho feia a la terrassa d'un establiment.

Quant al control de parcs i platges, que han romàs tancats entre les 21 i les 7.00 hores, els agents no han registrat cap incidència i han destacat el respecte de la ciutadania a aquesta prohibició.