Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha aixecat un total de 39 denúncies per diversos incompliments de la normativa sanitària durant la primera nit de les noves restriccions i desallotja un bar que es trobava obert fora d'horari.

La Policia Local d'Eivissa, en la primera nit des de l'entrada en vigor de les noves mesures específiques per a l'illa d'Eivissa, ha interposat un total de 39 sancions per infringir la normativa sanitària derivada de la COVID-19.

Durant la nit hi ha hagut presència policial en punts fixos i de manera dissuasiva, realitzant la labor de control de tancaments d'establiment i informació.

Del total de les denúncies, la Policia Local ha aixecat 19 actes per decret 12/2020 per incompliment de l'horari establert en limitació de la llibertat de circulació de persones,12 actes per no portar la mascareta obligatòria, 3 actes per fumar en via pública. A més, s'aixequen 4 actes per la llei 4/2015 per tinences de substàncies estupefaents i menyspreu als agents de l'autoritat.

També s'estén acta a un establiment per trobar-se obert a les 00.30 hores amb gent en el seu interior consumint begudes alcohòliques, sense portar la mascareta obligatòria, havent de procedir al seu desallotjament i tancament.

La Policia Local també realitza una alcoholèmia, amb resultat de 0,53 i 0,49 mg/l respectivament, al conductor d'un vehicle que es trobava circulant per l'avinguda d'Ignasi Wallis a les 02.50 hores.

Així mateix, també s'han formulat 3 denúncies per incompliment de les ordenances municipals, per consumir alcohol en via publica.