Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Vídeos viver empresesL'Ajuntament d'Eivissa mostra a través d'una sèrie de vídeos l'experiència de les empreses participants en el curs de reinvenció digital del Viver d'Empreses.

L'Ajuntament d'Eivissa ha realitzat sis vídeos per mostrar l'experiència de les empreses participants en el curs gratuït de reinvenció digital del Viver d'Empreses i districte07800 en el que hi han participat un total de nou emprenedors del municipi. Els vídeos es podran veure durant els pròxims dies a les xarxes socials de l'Ajuntament d'Eivissa i de districte07800.

Les empreses que han participat en la realització d’aquests vídeos són: ‘The island pantry’, on s’ofereix información d’alimentació conscient, fussió entre classes i tallers presencials; ‘Zumba Ibiza’, que ofereix classes online de zumba dirigides a tot públic; ‘Luis Abuja Designer’ que amplia els serveis de disseny i creació de col.leccions de moda per a tot públic i establiments; ‘Johana Camargo’, que té una amplia trajectòria professional en màrqueting i campanyes publicitàries i dóna el salt al branding personal i empreses; ‘Umama’, que ofereix ioga a Eivissa amb classes online de ioga per a embarassades i assessorament maternal; ‘Vanai’, empresa de venda de flors seques i assessorament i formació en màrqueting sensorial; Elsa Varela, que ofereix els seus serveis de comercial en temps digitals i Romina Roca que és professora d'espanyol viatgera i ofereix les seves classes en línia.

El regidor de Promoció econòmica de l’Ajuntament d’Eivissa, Aitor Morrás, ha dit que ‘l’objectiu d’aquests vídeos és mostrar les avantatges que suposa la digitalització dels negocis i que, d’una manera personalitzada, els emprenedors expliquin quina ha estat la seva experiència i com ha canviat el seu model de negoci’.
Les 9 empreses van participar el passat mes d’octubre, en el curs de formació de més de 40 hores intensives, on es va combinar assessorament empresarial i la formació, tan presencial al Viver d'Empreses com en línia, a través de districte07800.cat.

Durant més de quatre setmanes, els participants han alternat classes presencials i webinaris pràctics on han après com generar continguts estructurats i amb bon SEO per publicar, com redactar posts i seleccionar imatges o vídeos, posicionament en xarxes socials o com crear una Land Page o una Newsletter. Així mateix, cadascun dels participants ha rebut assessorament empresarial individual sobre el seu nou model de negoci.

L'Ajuntament té previst realitzar un segon curs a principi del pròxim any per l'alt nombre d'empreses interessades en aquesta iniciativa. L'objectiu és que les empreses optin a noves eines i que iniciïn un itinerari de reinvenció digital per tal d'incrementar les seves vendes.