Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Inspeccions policia localLa Policia Local d’Eivissa ha aixecat 10 actes de denúncia a establiments d’Eivissa per incomplir amb les mesures de seguretat establertes per fer front a la COVID-19. Els incompliments s’han registrat durant els controls de la campanya nadalenca d’inspeccions en la qual participen juntament amb Policia Nacional i els inspectors de la Direcció General d’Emergències del Govern Balear.

Els principals incompliments denunciats són tenir taules amb més de 10 clients, no respectar la distància de seguretat, servir i permetre als clients estar a la barra i fumar a la terrassa, que les cambres no portin la mascareta i no tenir cartell d’aforament a l’entrada de l’establiment.

Durant el control, els agents també han aixecat dos actes d’infracció a dues persones per tenir substàncies estupefaents per autoconsum.

Les inspeccions també van controlar la setmana passada el camp de futbol de Can Misses, dijous durant el partit de copa de Rei entre la UD Eivissa i el Santiago de Compostel·la, i el divendres a la fira d'atraccions, on es va observar que les mesures adoptades es desenvolupaven correctament.