Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha interposat 20 denúncies per incompliment de les mesures sanitàries i 5 denúncies per incompliment d'ordenances municipals la matinada de diumenge.

La Policia Local d'Eivissa ha realitzat una intervenció la matinada de diumenge en una festa d'aniversari que s'estava celebrant a una zona de la via pública, als voltants del carrer de Jondal al barri de ca n'Escandell, on participaven unes 12 persones.

Alertats pel veïnat, la Policia Local ha acudit a aquest espai, un terreny de la zona, on s'estava celebrant una botellada. En arribar les patrulles de la Policia Local, les persones que es trobaven a aquest lloc, emprenen la fugida corrent camp a través, podent localitzar a diversos participants, observant restes d'ampolles de begudes alcohòliques i restes aparentment de substàncies estupefaents en el sòl i als voltants.

Conforme a les mesures dictades per a pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19, la Policia Local d'Eivissa interposa 8 denúncies per incompliment de l'horari establert de circulació de persones i 8 denúncies per reunir-se amb no convivents. També s'aixequen 4 actes per no portar la màscara obligatòria.

Es formulen 5 denúncies per incompliment de les ordenances municipals, per diferents infraccions com realitzar botellada en via pública, embrutar la via pública, tenir música en funcionament causant molèsties als veïns.
S'estén acta 4/2015 d'intervenció per les restes i utensilis aparentment de substàncies estupefaents.

Wpp