Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pistola confiscadaLa Policia Local d’Eivissa ha aixecat durant la passada nit un total de 48 denúncies per incomplir amb les mesures de seguretat establertes per fer front a la COVID-19. Les infraccions s’han detectat durant el control realitzat juntament amb la Policia Nacional. 

La majoria de les denúncies s’han interposat a una reunió de joves al passeig de ses Figueretes. Els fets han ocorregut a les 20.30 hores, quan els agents han detectat un grup de persones no convivents que es trobaven bevent a la via pública, sense respectar les mesures de distanciament i seguretat i sense portar la majoria d’ells la mascareta. Els joves a més, es trobaven embrutant el carrer. S’han aixecat 14 actes per no fer ús de la mascareta i 14 per vulnerar la prohibició de reunir-se amb persones no convivents.

Els agents també han aixecat dues actes per portar una pistola d'aire comprimit i una navalla multiús, que han estat confiscades, i 4 més per consumir alcohol a la via pública.

L’altra intervenció ha estat a una festa amb persones no convivents a un domicili privat. Les patrulles de Policia han interposat 4 denúncies per vulnerar la prohibició de reunir-se amb persones no convivents i per tenir la música a un volum alt, causant molèsties al veïnat.
Durant el control de vigilància de la normativa COVID-19, la Policia ha aixecat també tres actes més per reunions amb no convivents i ha interposat 13 denúncies a vianants que no portaven mascareta.

Wpp