Juliol 23, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Inscripció a les escoletesL’Ajuntament d’Eivissa obrir, a partir del pròxim dilluns 15 de març, el termini per inscriure als infants de 0 a 3 anys a les escoletes municipals de Can Cantó i Vila. Les inscripcions es podran realitzar fins al 31 de març.

Les persones interessades poden recollir i entregar els impresos telemàticament a la web de la Conselleria d’Educació del Govern Balear en aquest enllaç https://www.caib.es/sites/primerainfancia/ca/proces_dadmissio_2021-2022/ utilitzant l’usuari GestIB, CAIB o Cl@ve pin.

Si no es disposa de cap sistema d'autenticació s’ha de demanar cita prèvia a la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Eivissa amb el DNI i el número de telèfon mòbil per assistir de forma presencial a l’escoleta de Can Cantó.

Per a més informació, les famílies poden escriure al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o cridar al telèfon 971303672 de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 hores.

La llista provisional d’admesos i admeses es farà pública el dia 14 de maig al tauló d'anuncis, a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa i a la
web del servei d’escolarització. Posteriorment, el període de reclamacions es podrà fer del 17 al 19 de maig de 2021.

El llistat definitiu es farà públic el 31 de maig de 2021 al taulell d'anuncis, a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa i a la web del servei d’escolarització i es podrà iniciar la matriculació des del dia 1 al 16 de juny.

Enllaç a:
· Calendari d'escolarització

Wpp