Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tai-xiEl Centre de Creació Jove C-19 de l’Ajuntament d’Eivissa ha reprès les activitats presencials dirigides a persones adultes. El centre compta amb una àmplia oferta d’activitats lúdiques per a adults que es realitzen durant el matí de dilluns a divendres. Totes les activitats s’adapten a les condicions sanitàries i d’aforament vigents en aquest moment.

Dins el programa d’activitats d’adults hi ha classes de Txi-kung, una tècnica xinesa d’exercicis i estiraments suaus, dilluns, dimecres i divendres de 9.15 a 10.15 hores; els mateixos dies, de 10.30 a 11.30 hores hi ha classes de Taitxí; dimarts i dijous, de 9 a 10 hores, Pilates per a la correcció postural i tonificació del cos.

Els adults també poden realitzar classes d’improvisació teatral, dimecres d’11.45 a 13.15 hores o el taller ‘Descobreix el teu clown’, divendres d’11.30 a 13 hores.

El programa durant aquest trimestre es completa amb un taller creatiu de collage, dimecres de 10 a 13 hores; classes d’Hatha Ioga, dimarts i divendres de 9.00 a 10.30 hores.

Les persones interessades poden sol·licitar informació dels diferents cursos a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del telèfon 971397600 ext.24150.

A més d’aquestes activitats, avui es compartirà, tant a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament d’Eivissa com a les xarxes de la regidoria de Joventut (@VilaJove), un vídeo gravat per Toni Planells per a promoure un oci alternatiu i saludable al C19 i animar la joventut de la ciutat a que participi en les activitats dirigides a joves.

‘Volem animar els i les joves de la ciutat a que tornin a venir al C19, ja que és el seu centre d’oci juvenil, i a que participin a totes les activitats que organitzam per a ells i elles i també amb la seua col·laboració, i sempre de manera segura i respectant tots els protocols que exigeix la situació. En uns moments tan difícils com els que vivim, l’oci juvenil és essencial per a la nostra joventut’, ha assenyalat la regidora de Joventut, Claudia Cotaina.

Wpp