abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cartells de ses FeixesL'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat aquesta setmana les feines de restauració de tota la cartelleria ubicada a Ses Feixes. Per a dur a terme aquesta tasca s'ha contractat a APFEM-AKTUA, Centre Especial d'Ocupació acreditat d’interès social. Les feines es perllongaran durant aquesta setmana.

Dos treballadors d'AFFEM-AKUA faran les tasques de rehabilitació dels 7 cartells informatius de Ses Feixes per tal de millorar l'entorn.
Per a APFEM-AKTÚA, aquestes feines donen la possibilitat als seus usuaris de treballar en un entorn diferent de l'habitual i a l'aire lliure i els facilita la seva autonomia i integració.

Les feines s'iniciaren a la zona la setmana passada amb la neteja, per part del servei de jardineria, de totes les canyes i herbes dels voltants dels cartells informatius de la zona humida de ses Feixes des Prat de ses Monges per tal de deixar preparat l’espai.

L’Ajuntament d’Eivissa treballa amb totes les associacions d’inserció laboral per tal de fomentar la igualtat d’oportunitats de totes les persones.

Wpp