abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Districte07800El Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa ha rebut avui la visita del nou director general d’Innovació del Govern Balear, Eduardo Zuñiga, a qui se li ha mostrat l'espai col·laboratiu de districte07800 per a emprenedors i petites empreses i les projectes que s’estan duent a terme a les instal·lacions. Durant la visita ha estat acompanyat pel segon tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás.

La Direcció General d’Innovació forma part del grup d’impuls del projecte Eivissa districte07800 juntament amb la Fundació Balear de Tecnologia del Govern balear, la UIB, la PIMEEF, l’Escola d’Arts d’Eivissa i l‘IES sa Colomina.

‘Volem continuar treballant conjuntament per impulsar a Eivissa com a districte creatiu i tecnològic. Des d'aquí estem afavorint el naixement d'un nou ecosistema empresarial i generant les sinergies necessàries per a accelerar el progrés empresarial i social que necessita la ciutat i l'ajuda de la Direcció General d'Innovació ens permetrà facilitar la creació de noves empreses innovadores i l'assessorament a les de recent creació, així com promoure la difusió, posada en valor i la transferència de tecnologia al teixit empresarial d'Eivissa ’, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Aitor Morrás.
El director d’Innovació, ha assenyalat que ‘la visita estava centrada en el coneixement dels projectes que s’estan duent a terme a la ciutat d’Eivissa com és la plataforma Districte 07800 així com la posada en marxa d’una City Lab que es formalitzarà en un conveni als propers mesos’.

Entre els principals projectes posats en marxa es troba el primer FabLab de l’illa, espai de producció digital i laboratori de disseny i fabricació d’objectes usant la tecnologia d’impressió 3D i les tècniques de prototipat electrònic digital, que estarà ubicat a l’edifici municipal de Sa Drassaneta i a l’escola d’Arts d’Eivissa. Dins aquest projecte, l’Ajuntament d’Eivissa va impartir un taller d’impressió 3D al desembre que va tenir gran acceptació. La previsió es impartir un nou curs al mes d’abril.

Wpp