Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Abuela MilaLa Biblioteca municipal de Can Ventosa ha organitzat dues sessions de teatre familiar a les seves instal·lacions per commemorar aquest dissabte 27 de març el Dia Mundial del Teatre. L’activitat tindrà lloc a la sala Marià Villangómez, a les 12.00 i a les 13.00 hores.

Es tracta de dos espectacles teatrals a càrrec de la companya ‘Teatrito Rojo de la Abuela Mila’ que a cada sessió contarà tres històries: Les arracades de na Maria, El chacal y el erizo y Las dos ranas japonesas.

Les famílies interessades han d’inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. al qual han d’indicar el nombre de persones i edats dels nens i nenes i la sessió a la qual tenen preferència d’assistir.

L’activitat comptarà amb totes les mesures de seguretat vigents per fer front a la COVID-19. Els grups seran reduïts, de 10 persones, màxim 6 infants per grup, l’espai estarà ventilat amb les finestres completament obertes, es mantindran les distàncies de seguretat i els assistents deuran fer ús de la mascareta en tot moment.

Teatrillo Abuela Mila

Wpp