abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa, en coordinació amb el Cos Nacional de Policia, han actuat en dos delictes de violència masclista en els darrers dies que han finalitzat amb la detenció dels dos presumptes maltractadors.

El primer delicte per violència masclista s'ha produït aquest divendres 26 de març, quan efectius de la Policia Local d'Eivissa, conjuntament amb el Cos Nacional de Policia, van intervenir en aquest delicte que va finalitzar amb la detenció del presumpte agressor.

Els agents van acudir al lloc en rebre una trucada a la sala 092 demanant auxili. Els agents es traslladen a l'habitatge i observen que al seu interior que una dona ha estat agredida i el mobiliari ha estat destrossat. Per tal motiu els agents procedeixen a la detenció del presumpte agressor.

L'altra detenció per violència masclista s'ha produït durant aquesta nit a un domicili del barri de Ca n'Escandell. Cap a les 23.30 hores es va rebre una trucada on alertava d'una discussió a l'interior d'un domicili. En personar-se al lloc, les unitats de Policia Local i del Cos Nacional de Policia, varen poder comprovar que la víctima presentava lesions i es va produir la detenció de la seva parella.

Per altra banda, la Policia Local d'Eivissa, en coordinació amb el Cos Nacional de Policia, va actuar ahir dissabte a les 20.00 hores, en una baralla que va tenir lloc a un bar de l'avinguda d'Espanya. En la intervenció, es varen detenir als dos presumptes agressors d'un home en un una baralla que s'havia produït a l'interior del restaurant.

Wpp