Octubre 02, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Audicions Primavera Patronat MúsicaL’Ajuntament d’Eivissa comparteix aquesta setmana les audicions de l’alumnat del Patronat de Música d’Eivissa a través del seu canal de Youtube.

L’Ajuntament d’Eivissa compartirà durant tota aquesta setmana les audicions de l’alumnat del Patronat de Música d'Eivissa a través del seu canal de Youtube. Les audicions també es podran veure a la web del patronat i a les seues xarxes socials. A causa de les restriccions per fer front a la COVID-19 i com ja es va fer a Nadal, s'ha decidit realitzar una audició en línia per compartir la música amb tothom.

Des del dimarts i fins divendres, es podrà veure i escoltar el resultat del treball que els estudiants han realitzat durant aquest primer trimestre escolar. Cada dia, a les 10 hores, tant el Consistori com el Patronat de Música penjaran a internet quatre audicions diferents.

Als vídeos participen alumnes de flauta travessera, oboè, saxòfon, clarinet, trompa, trompeta, trombó, percussió, violí, viola, violoncel, contrabaix, cant i piano. Totes les audicions estan enregistrades a les instal·lacions del Patronat.

Wpp