Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Corto y cambio de rolL'Ajuntament d'Eivissa ha obert les inscripcions per a la que és ja la VII edició del projecte socioeducatiu ‘Corto y Cambio de Rol’. El projecte, organitzat a través de la Regidoria d'Igualtat té com a objectiu sensibilitzar en igualtat i contra les violències masclistes a la joventut.

Les persones interessades s'hi poden inscriure directament a través de l'associació El Xiringuito Teatre, mitjançant els correus electrònics: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o els telèfons de contacte: 654 419056 i 625 888484.

La iniciativa està dirigida a al·lotes i al·lots d’entre 14 i 18 anys, començarà el pròxim 13 d’abril i es prolongarà fins al mes de juny. Es realitzarà de forma presencial al Centre de Creació Jove C-19, tots els dimarts de 17 a 19 hores. És una activitat finançada pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

La regidora d’Igualtat, Claudia Cotaina, ha explicat que ‘durant el curs es proporcionarà a les i els joves un marc teòric des del qual podran analitzar els mecanismes estructurals i simbòlics que estan en l’arrel de les violències de gènere, masclistes i lgtbifòbiques, així com conèixer els processos de resistència i reivindicació que desenvolupen les persones i col·lectius que les pateixen. Tot això, es treballarà utilitzant com a eines la interpretació i el llenguatge audiovisual’.

Els i les participants a ‘Corto y Cambio de Rol’ rebran formació específica per poder desenvolupar totes les fases de realització d’un curtmetratge de ficció, una entrevista-documental o un format audiovisual per a Youtube, des de l’escriptura de la història fins a la seua interpretació, gravació i edició final. Els principals projectes es presentaran al mes de juliol.

Wpp