Mai 08, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa no publicarà enguany el decret de paralització d’obres de la temporada d’estiu pel que durant quatre mesos s’aturava l’activitat d’aquelles grans obres que poguessin resultar molestes a les zones turístiques del municipi.

L’objectiu d’aquesta decisió és contribuir, en la mesura del que sigui possible, a la dinamització de l’economia insular i a la no destrucció de llocs de feina.

Com no pot ser d’altra manera, aquesta mesura estarà condicionada a la normativa superior respecte de les feines que es poden realitzar en cada moment i les mesures de seguretat que sigui obligatori adoptar al sector.

Per minimitzar les molèsties que aquesta mesura pugui suposar al sector turístic, que era el que amb el decret podia demanar la paralització d’una obra, i en funció del hotels i negocis oberts durant la temporada estival, l’Ajuntament d’Eivissa es compromet a estudiar cas per cas per acordar mesures de mitigació de les molèsties de les obres, de tal manera que les activitats puguin ser compatibles.

L’Ajuntament d’Eivissa ha considerat necessari anunciar, per segon any consecutiu, aquesta mesura, tot i que el decret no hauria d’haver entrat en vigor fins al mes de juny, precisament per a que totes les empreses del sector puguin fer plans quan abans i no deixin les contractacions aturades fins a després de l’estiu pensant que no podran treballar al municipi durant tota la temporada. Aquest és el segon any que el decret de paralització d’obres en temporada estival queda en suspens per tal de facilitar la dinamització de l’economia.

Wpp