Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sa DrassanetaLa Plaça de sa Drassaneta i el carreró del Gall, al barri de sa Penya, es troben comunicats per un nou passatge peatonal després de la finalització de les obres de l’edifici situat al carreró del Gall número 4, rehabilitació en la que ha participat l’Ajuntament d’Eivissa.

Els treballs han estat promoguts per la comunitat de propietaris de l’edifici -entre ells el Consitori- i han suposat la rehabilitació i ampliació de l’immoble. Les obres han estat executades per l’empresa Construcciones San Pablo.

L’edifici es compon de dos locals, dos habitatges dúplexs i un passatge cobert que comunica la plaça Drassaneta i el carreró del Gall.

El regidor de Patrimoni Pep Tur, ha assenyalat que ‘la creació d'aquest pas, que ara comunica el carreró del Gall i la plaça de sa Drassaneta, s'emmarca entre els objectius del PEPRI de Sa Penya, La Marina i la zona d'eixample de Vara de Rei per a la millora de la circulació i de l'accessibilitat en el barri de Sa Penya, però també dins el projecte integral que té sa Penya com objectiu i en el que es treballa, per exemple, en la la creació de dotze habitatges a la UA27 i la rehabilitació d’altres de titularitat municipal’.

L’apertura d’aquest pas s’afegeix a l’anteriorment realitzada al situat al carrer Fosc número 2, que connecta amb el carrer Retir, i al projecte d’obrir la resta de passos que històricament han unit els carrers d’aquest barri.

Wpp